ASP Ozono Girona Catalán

En ASP Girona oferim solucions innovadores en desinfecció i purificació de l'aigua, aire i aliments per eliminar tot tipus d'olors, contaminants químics i biològics així com altres partícules d'aire causants de malalties, contagis i al·lèrgies. Per aconseguir-ho utilitzem equips de fabricació pròpia i d'última tecnologia amb la generació d'ozó, llum ultraviolada i l'alta filtració mediambiental. D'aquesta manera gaudim d'espais més sans i saludables, en el nostre lloc de treball, oci, llar i centres educatius o sanitaris .


ASP Asepsia té més de 20 anys d'experiència al món de l'ozó. Els nostres serveis i sistemes exclusius estan demostrats en més de 10.000 clients, avaluant la informació relativa al grau de satisfacció i fins a quin punt s'han complert les necessitats i expectatives , certificació ISO 9000: 2000.


ASP Girona realitza un diagnòstic inicial, tractament i seguiment del seu problema, per donar-li una solució eficaç i personalitzada. Tot això mitjançant sistemes exclusius desenvolupats per ASP. Actuem en qualsevol sector empresarial i en tota la província de Girona. Expliqui'ns les seves necessitats i des de ASP Girona trobarem la solució més adient.